miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Lucrari in bataie de joc si jaful banului public

Buna ziua, va scriu pentru ca as avea nevoie de ajutorul dvs. Nu ma intereseaza culoarea politica in niciun fel, insa nedreptatea si bataia de joc, de oricine ar fi facuta, ma infurie groaznic si nu pot asista nepasatoare cand vad nedreptate.

Problema este urmatoarea: In aceasta comuna se efectueaza in acest moment lucrari de modernizare ale drumurilor locale, lucrari executate de catre societatea SC SPRING ROAD GARGO SRL cu sediul in Alexandria ( contractul dintre primarie si aceasta societate se afla pe site-ul primariei Ciuperceni Teleorman ) contra sumei de 18 milioane lei noi. Executia lucrarii, insa, este jalnica. De exemplu, in fata proprietatii pe care o detin a fost instalat un podet cu 50 cm mai inalt fata de nivelul curtii, ceea ce face imposibila intrarea cu masina.

Am discutat cu dl primar, pentru a-i expune nemultumirea. Acesta s-a purtat execrabil, tipand si spunandu-mi ca sunt « cam cu tupeu » pentru ca am indraznit sa-mi exprim nemultumirea. Mi-a spus ca lucrarile sunt executate conform proiectului, insa dis de dimineata au venit sa-mi scoata podetul din fata proprietatii.

Satul arata ca desprins din secolul 15, populatia este foarte imbatranita si oamenii se conformeaza situatiei.

Cei care si-au exprimat nemultumirea au fost tratati cu aceeasi superficialitate ca si mine. De-a lungul mandatelor sale, domnul primar a tot turnat piatra pe strazi, astfel ca la momentul de fata strazile sunt foarte inalte fata de nivelul curtilor. Si din ce am inteles de la diriginta de santier, se vor mai turna inca 2 straturi de piatra , si abia apoi asfalt. Asta inseamna ca, in fata proprietatii pe care o detin, strada va ajunge la jumatatea gardului.

Dincolo de asta, dand o tura prin sat, am observat ca unele podete , unele intregi, altele sparte, sunt aruncate la marginea satului, unele ingropate, altele la suprafata. Intrebarea mea e : cine plateste podetele aceastea aruncate ? Am facut petitii si catre Ministerul Dezvoltarii si catre Ministerul Mediului, dar as vrea ca situatia aceasta sa fie facuta publica astfel incat organele competente sa ia masuri, sa vina sa verifice daca aceste fonduri alocate primariei Ciuperceni sunt folosite asa cum trebuie.

Credeti ca ma puteti ajuta sa demasc aceasta bataie de joc ? Cu multumiri.

topul săptămânii