marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șapte persoane au fost reținute în urma unui scandal în localitatea Mereni

Scandal în toată regula, în localitatea Mereni. Șapte persoane au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

 

Potrivit IPJ, față de șapte persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, toate domiciliate în comuna Mereni, județul Teleorman, cercetate într-un dosar penal întocmit de către polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle sub aspectul săvârșirii, la data de 19.05.2020,a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost dispusă măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Totodată, în cursul zilei de ieri, fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele suspecților, fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte contondente care au fost folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii