miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Se reia proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman informează că activitatea de examinare va fi reluată treptat, astfel:

  1. Programarea candidaţilor cărora le-au expirat dosarele de şcolarizare în perioada 16.03.2020-17.05.2020 şi pentru care exista o programare prealabilă în sistem (proba practica) se va efectua prin intermediul şcolilor de conducători auto, cu informarea acestora.
  2. Reprogramarea candidaţilor care au fost programaţi în perioada în care examinarea a fost suspendată se va face, din oficiu, cu respectarea ordinii de programare anterioară.
  3. Reluarea activităţii de examinare la proba practică se va face începând cu data de 02.06.2020. Examinarea la proba teoretică se va relua începând cu data de 15.06.2020, pe baza programării online.
  4. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examinării la proba practică, vor fi respectate cu stricteţe următoarele măsuri de protecţie, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:
    • la locul de întâlnire comunicat candidaţilor pentru susţinerea probei practice, vor avea acces numai candidatul şi instructorul auto, iar activitatea de instruire se va desfăşura numai în spaţii deschise cu respectarea regulilor de distanţare socială;
    • examinatorul, candidatul şi martorul vor purta echipamente de protecţie (masca) pe toată durata desfăşurării probei, în lipsa acestora putând fi refuzată susţinerea probei;
    • în autovehicul vor fi prezente maxim 3 persoane simultan.
    • şcolile de conducători auto vor asigura igienizarea autovehiculelor cu care se susţine proba practică, iar pentru ocupanţi va fi pus la dispoziţie un flacon de substanţă dezinfectantă.
    • se va scana temperatura corporală şi se va interzice susţinerea examenului în cazul în care aceasta depăşeşte 37,2 grade;
    • din listele cu candidaţi vor fi excluse persoanele care figurează ca izolaţi la domiciliu.

Mai multe informatii se pot obține accesând link-ul https://tr.prefectura.mai.gov.ro/comunicat-reluare-examinare-proba-practica/

topul săptămânii