4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

MACABRU:Pompierii din Teleorman o comit din nou: se lauda cu mortii!

Dupa ce ca in urma cu doua saptamani s-au facut de ras cu o interventie cu incendiu la etajul patru cand le-a luat aproape jumatate de ora sa ridice scara, si se cacaiau in fata blocului la taclale in timp ce un apartament ardea de zor, si doar o minune a facut ca tragedia de ieri de la Constanta sa nu aiba precedent si la Alexandria, acum pompierii se lauda cu „captura”: cadavrele a doi pescari, posibil braconieri, inecati in Dunare.

Fara pic de jena sau respect fata de familiile decedatilor, pe pagina de „facut imagine” a ISU Teleorman, institutie preocupata in ultimul timp cu disperare sa-si spele imaginea patata, au aparut poze cu cele doua cadavre, unul cu picioarele in sus, altul caruia i se vedea complet fata tumefiata, fara a fi cenzurata macar in vrun fel, pentru ca pompierii teleormaneni sa se laude cu „recuperarea in conditii de siguranta a cadavrelor”, desi intr-o tara normala astfel de motive ar fi o reala jena, salvarea oamenilor trebuind sa fie prioritatea pompierilor si angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

In teren, insa, lucrurile stau altfel, de multe ori publicatia noastra intorcand camera in alta directie la evenimente ca sa nu surprinda pompierii stand la taclale si fumand pe la accidente, fara echipamentul de protectie purtat corespunzator, care de multe ori fac pe jurnalistii, trei patru pompieri intervin, doi se strofoaca sa faca filmari si poze ca sa „dea bine in presa”.

CITESTE SI: Pompierii alexandrineni, campioni la “halbere si sticlism”.

Speram, totusi, ca tragediile acestea sa puna un real semn de intrebare cu privire nu numai la procedurile ISU, dar si la pregatirea si atitudinea unora dintre angajatii din teren, dar si cei care sunt „facatori de imagine” pe partea de comunicare si administrare pagini.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE