joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Manichiura perfecta are un nume: Rosalind

Fie ca esti incepatoare sau deja experta in arta manichiurii, este foarte important sa iti gasesti cel mai bun furnizor de produse pentru unghii, caci, daca acestea sunt de calitate, atunci manichiura realizata va fi extraordinara.

De asemenea, este necesar sa gasesti un furnizor care sa iti puna la dispozitie toata gama de produse necesare, fie ca este vorba despre oje, geluri, lampi led sau UV, pile sau tatuaje pentru unghii, pentru ca este mult mai simplu si convenabil sa achizitionezi tot ceea ce ai nevoie dintr-un singur loc. Si unul dintre cei mai buni furnizori de produse pentru realizarea diferitelor tipuri de manichiuri este Rosalind.

Pe site-ul firmei vei gasi tot ceea ce ai putea nevoie, fie ca doresti sa cumperi produsele pentru a le folosi intr-un salon de infrumusetare, fie ca ai nevoie de ele in propria casa, pentru a-ti realiza de una singura manichiura.

Produse necesare manichiurii cu gel

Rosalind ofera spre vanzare toata gama de produse necesare realizarii unei manichiuri cu gel, caci unghiile se afla printre primele care sunt admirate la femei. De aceea, este important ca acestea sa fie ingrijite si sa arate impecabil in fiecare zi.

Mai mult decat atat, pe rosalind.ro vei gasi doar produse de cea mai buna calitate, fie ca este vorba despre geluri UV necesare constructiei unghiei, de baza sau pentru modelare, de diferite densitati, in functie de necesitate si preferinte.

Manichiura cu gel este cea care transforma orice unghie intr-una frumoasa, lunga, dar mai ales rezistenta, caci datorita calitatii deosebite, unghiile cu gel rezista pana la cateva saptamani fara a avea nevoie de nici un retus si fara a-si pierde din stralucire.

Sunt puse la dispozitie geluri UV in diverse nuante naturale sau pigmentate, astfel incat sa fie acoperite toate cerintele si dorintele clientelor.

Toate gelurile disponibile spre vanzare sunt foarte simplu de utilizat, sunt foarte aderente pe unghii si au o putere ridicata de acoperire, astfel incat manichiura sa fie extrem de eleganta si rezistenta.

Ustensile si accesorii

Pentru realizarea unei manichiuri cu gel, sunt necesare o serie de ustensile, accesorii sau aparaturi si indiferent de ceea ce iti doresti, Rosalind iti pune la dispozitie.

Pensulele sunt printre cele mai importante atunci cand vrei ca manichiura realizata sa fie perfecta. Iar asta se datoreaza faptului ca pentru fiecare etapa a realizarii manichiurii vei avea nevoie de un alt tip de pensula, fie de constructie, de modelare, pentru aplicarea culorii si bineinteles, daca esti priceputa, pentru realizarea diverselor picturi sau modele pe unghii.

Daca in locul manichiurii cu gel vei alege una cu acryl, atunci va trebuie sa detii un alt tip de pensule, speciale pentru acryl.

Iar pentru a te putea bucura pe o perioada nelimitata de aceste pensule, este recomandat sa cumperi si solutiile speciale pentru curatarea lor, caci in acest fel nu va fi deteriorat parul pensulelor si calitatea lor va ramane aceeasi de fiecare data cand le folosesti.

Astfel, este important sa achizitionezi inca de la inceput diferite tipuri de pensule, pentru fiecare pas al manichiurii, caci aceasta este cea mai buna metoda de a obtine cele mai bune rezultate.

topul săptămânii