miercuri, mai 8, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Dispensere lavete hartie

Prosoapele de hartie sunt, faraindoiala, o metoda convenabilasi eficienta de uscare a mainilor si de multe ori sunt alegerea multor persoane, in special atunci cand  preferata pentru utilizatorii de toalete. De asemenea, aceste dispensere sunt foarte silentioase si, prin urmare, o solutie idealain zonele in care zgomotul unui uscator de maini ar putea fi problematic. Montarea este usoara si rapida fara a fi necesara energia electrica.

Prosoapele de hartie care se aflaintr-un distribuitor montat pe perete ajuta la mentinerea servetelelor ingrijite, uscate si ferite de contaminare.

Dispensere de lavete din hartie de la Sterge.ro

Site-ul oficial al magazinului online sterge.ro pune la dispozitia dumneavoastra numeroase dispensere pentru prosoape de hartie, diponibile intr-un design unic atractiv ideal pentru mediul dvs. specific. Aceste modele sunt, de asemenea, disponibile intr-o varietate de culori si finisaje.

Distribuitoarele noastre montate pe perete sunt usor de instalat si vin cu un kit de instalare si instructiuni.

Importanta dispenserelor

Cu ceva ani in urma, dispozitivele hands-free au devenit cu adevarat populare in intreaga lume si nu este de mirare de ce. Faptul ca germenii se pot raspandi cu usurinta de la un individ la altul prin simpla atingere fizica a obiectelor, cum ar fi butoanele usilor sau sinele de mana este foarte bine cunoscut, mai ales la ora actuala, cand astfel de dispozitive sunt abslut obligatorii, pentru a evita atingerea obiectelor utilizate de mai multe persoane.

Avantajele utilizarii dispenserelor

Printre avantajele acestor dispozitive se numara faptul ca au un senzor de miscare instalat pe ele care distribuie automat servetele de hartie ori de cate ori miscarea este detectatain raza de actiune. Ceea ce sustine un mediu sanitar propice bucatarie sau baie, deoarece nu trebuie sa atingem fizic nimic.

Si asta pentru ca bacteriile sunt la tot pasul si mai mult decat atat, nu aveti pur si simplu de unde sa stiti cati indivizi au atins acelasi butos, ceea ce inseamna ca acesti germeni pot fi transferati pe mainile voastre extrem de usor. Un alt beneficiu suplimentar este faptul ca acestea pot ajuta, de asemenea, la reducerea deseurilor, care sunt atat de comune cu prosoape pliate obisnuite. Distribuitoarele sunt proiectate in asa fel incat sa ofere strict cantitatea potrivita de prosoape de hartie necesare.

Beneficii

Un prim beneficiu este ca sustin ideea de ecologizare, deoarece pot fi dotate cu prosoape de hartie reciclate. De fapt, acest lucru poate fi mult mai eficient pentru o igiena riguroasain comparatie cu utilizarea uscatoarelor de aer cald, care tind sa lase in continuare bacteriile pe maini. Aceste dispensere automate sunt la ora actuala extrem de accesibile, deoarece pot fi achizitionate cu usurinta de la magazinele online.

De exemplu, daca mergeti intr-o locatie cum ar fi salile de petreceri sau restaurante, veti putea observa ca acest lucru este practicat de catre persoanl, intrucat este mult mai igienic. Chiar si dozatorul automat de sapun este la orginea zilei, fiind simplu de utilizat, sigur pentru sanatatea oamenilor si mai ales accesibile din punct de vedere al pretului. Aceste dispozitive erau de fapt destul de scumpe in trecut, insa acum raportul pret-calitate este pe masura asteptarilor.

topul săptămânii