vineri, martie 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pune accentul pe calitate cand vine vorba despre unghii

Pentru a putea sa oferi servicii de manichiura si pedichiura de cea mai buna calitate, este necesar ca toata aparatura si produsele pe care le utilizezi sa poata si ele garanta calitatea. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa acorzi o atentie deosebita furnizorului tau de produse pentru unghii.

Datorita popularitatii pe care o are in zilele noastre manichiura cu gel si oja semiprermanenta, au aparut pe piata extrem de multe site-uri online de unde aceste produse si aparaturi pot fi achizitionate, iar printre cele mai cunoscute se afla Nails Up.

Pe acest site se regasesc diferite categorii de produse, astfel incat produsele sa poata fi foarte usor de gasit si comandat. Toate produsele de pe site sunt originale si de buna calitate, astfel incat rezultatele pe care le vei obtine in urma utilizarii lor sa fie cele dorite sau chiar, mult peste asteptari.

De asemenea, vei avea posibilitatea de a cumpara atat produse si aparatura profesionala, cat si produse si kit-uri de unghii destinate celor care nu au foarte multa experienta in domeniu.

Achizitia acestor kit-uri de unghii cu produse predefinite sunt ideal de comandat, in special atunci cand te afli la inceput de drum in acest domeniu si nu ai suficiente cunostinte despre ce ar trebui sa ai in dotare pentru a putea finaliza cu brio o manichiura cu gel sau oja semipermanenta. De asemenea, kit-urile pentru unghii sunt foarte avantajoase si in ceea ce priveste pretul, acestea putand fi achizitionate cu o reducere semnificativa, fata de suma care  ar trebui achitata daca produsele ar fi cumparate separat.

Primul contact pe care clientele il au cu tine trebuie sa fie foarte bun, de aceea, este important ca spatiul de lucru sa fie foarte curat, iar daca aparatura este la vedere, atunci aceasta trebuie sa lase senzatia de profesionalism.

Cum unul dintre aparatele ce se afla mereu pe masa de lucru este lampa led sau UV, atunci este recomandat ca modelul sa fie unul foarte modern si atragator.

Se stie ca au existat numeroase controverse legate de pericolul din aceste lampe, datorita faptului ca pielea si ochii sunt expusi la anumite radiatii UV. De aceea, pe nailsup.ro vei regasi diverse modele de lampi, ce ofera garantia calitatii si siguranta in timpul utilizarii.

Printre modelele cele mai renumite de la Nails Up se numara lampa led Sun 7x, ce are o putere mare si functii suplimentare valoroase. Acest model permite selectarea manuala a numarului de secunde necesar polimerizarii. Mai mult decat atat, lampa are un consum redus de energie si poate fi utilizat pentru minim 10 ani. Design-ul compact si modern al acestui model face ca lampa sa fie usor de transportat, in cazul in care te ocupi de manichiura clientelor la domiciliul acestora.

Asadar, fie ca deja de ocupi de aceasta meserie la nivel profesionist, fie ca te ocupi de unghii ca o amatoare, este important sa tii intotdeauna cont de produsele si aparatura pe care o folosesti si sa alegi intotdeauna Nails Up, care ofera calitate la cote maxime.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii