joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Mărturii șocante. Abuzuri ale Politiei si ale cadrelor medicale de la Spitalul Turnu Magurele

Cuclea Florentina – „Salutare

Astazi a fost audiat martorul nostru iar ceea ce spune socheaza. Am postat live-ul pe facebook, v-am si etichetat ca sa distribuiti filmuletul cu ceea ce spune baiatul.

Pe scurt omul a fost luat de politie, incatusat, amenintat si fortat sa stea cuminte pana vine salvarea ca sa fie internat in abator. Asta fara nici un test ci numai in urma diagnosticului pus de catre politist.

Admitem ca e un copil necajit si s-a mers pe premiza ca nu se intereseaza nimeni de soarta lui, ghinion, cum zice tovarasul Werner Iohanis, a avut ghinionul sa fie in salon cu tatal unor fete care l-au iubit si il vor iubi dincolo de timp si moarte.

Noi din faptele petrecute intelegem ca acel politist nu a actionat de capul sau ori din vreun exces de zel, e clar ca spitalul nu avea pacienti suficienti pentru a functiona ca si covid, asadar nu se puteau justifica acele sporuri de risc si alte comisioane considerabile fara pacienti, prin urmare au trebuit sa fabrice.

Raman intrebarile, cine a dorit fabricarea cazurilor covid? De cand un politist pune diagnostice? De cand e permis sa te interneze de covid, fara test covid? De l-au tinut 5 zile in spital fara rezultat?

Vizionati live-ul domnului avocat Dan Chitic de pe profilurile noastre, sunt mult mai multe monstruozitati dezvaluite in filmulet decat as putea eu insira aici.”

topul săptămânii