22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

„Meseria este bățară de aur” – De ce să votezi candidații PMP la alegerile parlamentare (P)

Satele din Teleorman au nevoie de infrastructură, au nevoie de investiții. E nevoie de creșe și de grădinițe pentru copii.

De asemenea, problema stringentă a locuitorilor din Teleorman este lipsa locurilor de muncă.
Să nu ne mai ferim s-o spunem: unii nu prea vor să muncească, iar alții vor să muncească, dar n-au unde.Acest dezechilibru pe piața forței de muncă poate fi reglat prin finanțarea și prin crearea școlilor de meserii și prin investiții în domenii de importanță majoră pentru Teleorman.

Așa cum spuneau părinții noștri, „Meseria este bățară de aur”, proiectul școlilor de meserii este proiectul meu de suflet și cred că va aduce un plus pentru toți cei care nu-și mai găsesc un loc de muncă din cauza faptului că nu știu meserie.
Mai mult, a ști bine să faci ceva, te poate ajuta să-ți faci un business, o mică afacere ce poate crea alte noi locuri de muncă

Vom fi vocea ta în Parlamentul României!

Votați candidații PMP la alegerile parlamentare!
Fiți în siguranță, iar pe noi ne găsiți la poziția nr. 3️⃣ pe buletinul de vot!🗳

 

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE