18.4 C
Alexandria
luni, octombrie 2, 2023

„Meseria este bățară de aur” – De ce să votezi candidații PMP la alegerile parlamentare (P)

Satele din Teleorman au nevoie de infrastructură, au nevoie de investiții. E nevoie de creșe și de grădinițe pentru copii.

De asemenea, problema stringentă a locuitorilor din Teleorman este lipsa locurilor de muncă.
Să nu ne mai ferim s-o spunem: unii nu prea vor să muncească, iar alții vor să muncească, dar n-au unde.Acest dezechilibru pe piața forței de muncă poate fi reglat prin finanțarea și prin crearea școlilor de meserii și prin investiții în domenii de importanță majoră pentru Teleorman.

Așa cum spuneau părinții noștri, „Meseria este bățară de aur”, proiectul școlilor de meserii este proiectul meu de suflet și cred că va aduce un plus pentru toți cei care nu-și mai găsesc un loc de muncă din cauza faptului că nu știu meserie.
Mai mult, a ști bine să faci ceva, te poate ajuta să-ți faci un business, o mică afacere ce poate crea alte noi locuri de muncă

Vom fi vocea ta în Parlamentul României!

Votați candidații PMP la alegerile parlamentare!
Fiți în siguranță, iar pe noi ne găsiți la poziția nr. 3️⃣ pe buletinul de vot!🗳

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE