marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Minoră agresată în salvare”Mi-a spus că de obicei trebuie să fiu udă când își bagă degetele”

REVOLTĂTOR! Minoră din Teleorman, agresată sexual în ambulanța pe care o solicitase la 112 pentru că îi era rău’ Agresorul ar fi chiar asistentul de pe salvare.

O tânăra din Pietrosani, minoră, a solicitat zilele trecute ambulanța, sunând la 112, acuzând dureri în tot corpul și simptome de răceală. O ambulanță a plecat din substatia Zimnicea și a ajuns undeva la miezul nopții, la aproape jumătate de oră după apelul la 112, la adresa indicată.

Până aici, nimic anormal, întrucât distanța dintre cele două locații este de aproape 30 de km. Însă de aici lucrurile iau o turnură greu de imaginat. Asistentul, un bărbat de peste 50 de ani, care i-ar fi putut fi tatăl fetei, se apucă să agreseze sexual fata, sub pretextul că o „verifică de sănătate”.

În timpul agresiunii, care se pare că a fost filmată și video, bărbatul îi pune tot soiul de întrebări fetei, dacă o doare când face sex, dar cum face sex, dacă îi place că penisul să se miște mai tare sau mai încet în vagin când întreține relațîi sexuale.

Asistentul chemat să îi ofere asistență medicală fetei, după ce își satisface poftele cu tânăra neajutorată, o da pe aceasta jos din ambulanță și îi spune că nu are nimic, deși fata chemase salvarea pentru că îi era rău.

Pe fișa de intervenție , individul, care are o fiică mai mare de vârstă cu fata pe care ar fi agresat-o, a scris „infecție urinară”, declarând oamenilor legii că nu făcea decât să o verifice de această afecțiune pe față.

Poliția a deschis dosar penal pe numele asistentului, după ce fata a povestit familiei ce i s-a întâmplat în ambulanță, aceasta depunând plângere atât la poliție, cât și la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman.

IPJ TELEORMAN:

La data de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

În fapt,mama minorei a sesizat că, asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii