28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Morți suspecte la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele

Buna ziua! As vrea sa va relatez un caz, mai exact moartea tatalui meu in conditii suspecte in spitalul din Turnu-Măgurele! A fost internat pe 10 martie cu o forma usoara de covid si pe 13 martie la ora 7 a murit.

In seara zilei de 12 martie la ora 23:00 a fost deconectat de la oxigen apoi conform tanarului care era internat cu el in salon, la ora 1 a inceput sa se simta rau, ii crescuse tensiunea. Intre timp tatal meu il trimisese dupa medic si asistente dar au fost de negasit,scriu cititorii turnucustiri.ro

Managerul spitalului minte cu nerusinare ca protocolul s-a respectat( adica din 4 in 4 ore sa vina la vizita) Sora mea are inregistrare atat cu tata in care spune ca dupa ora 23 nu mai vine nimeni in saloane cat si cu celalalt pacient cand spune ca au fost de negasit.

A stat toata noaptea cu tensiunea ridicata si la ora 6 cand s-au trezit medicul si asistentele, au dat baiatul afara din salon, s-au inchis in salon cu el iar la ora 7 i s-a declarat decesul.

Nu l-au resuscitat, nu l-au dus la reanimare ci pur si simplu i-au declarat decesul. Cand am intrebat medicul de ce nu l-au dus la reanimare, a dat voalat vina pe manager ca sta cu aparatura in subsol si nu exista reanimare pentru ca…nu au spatiu!!!!

Oameni buni astia ne lasa sa murim in spital fara nici o urma de remuscare.

Dupa tata a murit o fata de 32 de ani, apoi un domn de 66. Asistentele se comporta execrabil cu pacientii, urla si zbiara, ii jignesc.

sursa:turnucustiri.ro

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE