miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Motivul pentru care jandarmul din Teleorman s-a impuscat in cap! Jandarmul era în proces de divorț.

Vestea că unul dintre angajații Inspectoratului de Jandarmi Teleorman s-a împușcat în cap cu arma din dotare în timp ce păzea unul dintre centrele de carantină din Alexandria a alertat autoritățile, sâmbătă dimineață.

La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje de poliție, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de nici 32 de ani.

Potrivit unor surse, acesta era în proces de divorț cu soția sa, și ea angajată a Jandarmeriei, lucru care l-ar fi determinat să recurgă la gestul necugetat.

Bărbatul avea doi copii, și se transferase la Inspectoratul de Jandarmi Teleorman începând cu luna februarie a acestui an, de la Inspectoratul de Jandarmi Mehedinți.

Era jandarm încă din anul 2009, iar utima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017. În urma testării a fost declarat apt, transmite IJJ Teleorman.

Bărbatul efectua serviciul de pază la unul dintre centrele de carantină din Alexandria, când s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

“În ceea ce priveste circumstanțele în care s-a produs această tragedie, acestea vor fi stabilite de către instituțiile competente. Există o anchetă în desfășurare, iar noi vom sprijini acest demers legal și vom pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate informațiile care vor fi solicitate”, transmite IJJ Teleorman.

topul săptămânii