marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

ULTIMA ORĂ! Șefii a trei dintre instituțiile-cheie din Teleorman au intrat în izolare

Autoritățile județene au primit, cu puțin timp în urmă, vestea că ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a ieșit pozitiv la testul privind infecția cu coronavirus. Se pare că soția acestuia este una dintre asistentele infectate cu SARS-CoV-2.

După confirmarea infectării angajatului IPJ Teleorman, toată conducerea instituției intră în izolare.

Tot în izolare intră și conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției de Sănătate Publică. De asemenea, vizat de măsură este și secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu.

Se pare că toți cei enumerați au fost deja testați, iar rezultatele urmează să soseasscă în scurt timp. În cazul în care vreunul dintre rezultate este pozitiv,o parte dintre membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență vor intra în izolare.

La fel și cel puțin jumătate dintre ofițerii IPJ Teleorman.

Potrivit unor surse, șefii instituțiilor vizate de izolare au fost văzuți deja în parcarea unuia dintre hotelurile din oraș, unde își vor petrece perioada de izolare.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii