marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Noaptea minții: În Alexandria arzi de viu în casă, când pompierii…dorm

Puțin înainte să crape de ziuă , un fum gros și înnecacios a împânzit o scară din Alexandria. Panoul electric sfârâia și scotea fum de-l tăiai cu cuțitul. Un locatar a sunat la 112, dar pompierii , senini, au spus că nu e treaba lor, că o să sune ei la compania de electricitate, prin operatorul parcă trezit din somn.

Pentru că zeci de minute nu venea nimeni, apelantul, un cetățean cu spirit civic, a asigurat el măsurile PSI, pe care ar fi trebuit să le asigure „eroii” de la somn: a oprit gazele și a oprit, rând pe rând, toate contoarele electrice.

Apoi a sărit în mașină și a fugit la compania de furnizare a energiei electrice, unde a anunțat disperat dispecerul care nu răspundea la telefon. Ajuns înapoi la scară, a rămas siderat: nu venise nimeni, iar vecinii ieșiseră panicați în stradă.

În cele din urmă, după aproape o oră , au sosit si un amețiți de la CEZ: un șobolan ardea între bornele electrice.

Ca șobolanii erau să ardă și locatarii, dacă nu era vecinul cu spirit civic, căci pompierii…erau obosiți de la atâta făcut de poze pentru purtătorul de cuvânt al lor, și pentru conducere, un anume Stancu, care mai mult stă în concedii, decât la muncă.

Am cerut un punct de vedere de la cei doi, care au promis încă de vineri că revin în cel mai scurt timp, dar probabil au durat mai mult căutările pentru identificarea șobolanului vinovat de producerea scurtcircuitului care a creat panică într-un bloc întreg, așa că nici după 3 zile nu au mai revenit.


Să va fie rușine!

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii