8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Noaptea minții: În Alexandria arzi de viu în casă, când pompierii…dorm

Puțin înainte să crape de ziuă , un fum gros și înnecacios a împânzit o scară din Alexandria. Panoul electric sfârâia și scotea fum de-l tăiai cu cuțitul. Un locatar a sunat la 112, dar pompierii , senini, au spus că nu e treaba lor, că o să sune ei la compania de electricitate, prin operatorul parcă trezit din somn.

Pentru că zeci de minute nu venea nimeni, apelantul, un cetățean cu spirit civic, a asigurat el măsurile PSI, pe care ar fi trebuit să le asigure „eroii” de la somn: a oprit gazele și a oprit, rând pe rând, toate contoarele electrice.

Apoi a sărit în mașină și a fugit la compania de furnizare a energiei electrice, unde a anunțat disperat dispecerul care nu răspundea la telefon. Ajuns înapoi la scară, a rămas siderat: nu venise nimeni, iar vecinii ieșiseră panicați în stradă.

În cele din urmă, după aproape o oră , au sosit si un amețiți de la CEZ: un șobolan ardea între bornele electrice.

Ca șobolanii erau să ardă și locatarii, dacă nu era vecinul cu spirit civic, căci pompierii…erau obosiți de la atâta făcut de poze pentru purtătorul de cuvânt al lor, și pentru conducere, un anume Stancu, care mai mult stă în concedii, decât la muncă.

Am cerut un punct de vedere de la cei doi, care au promis încă de vineri că revin în cel mai scurt timp, dar probabil au durat mai mult căutările pentru identificarea șobolanului vinovat de producerea scurtcircuitului care a creat panică într-un bloc întreg, așa că nici după 3 zile nu au mai revenit.


Să va fie rușine!

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE