vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Garda de Mediu vrea să afle cum este percepută de public

Reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu vor să vadă cum este percepută instituția de public, motiv pentru care au lansat un sondaj online în acest sens. Cele zece întrebări din chestionar pot fi parcurse în cel mult două minute, iar instituția nu colectează niciun fel de date despre respondent, transmit reprezentanții instituției.

“Pentru că ne dorim să aflăm cum percepeți atribuțiile Gărzii Naționale de Mediu (GNM), dacă știți cum puteți sesiza comisarii GNM, ce înseamnă pentru dumneavoastră un incident de mediu sau ce credeți că ar trebui făcut pentru reducerea poluării, am pregătit un set de întrebări, cu variante de răspuns unice sau multiple, la care vă invităm să răspundeți.

Chestionarul este anonim , nu colectează niciun fel de date despre respondent și parcurgerea acestuia durează cel mult două minute , însă răspunsurile dumneavoastră ne vor oferi o imagine reală asupra felului în care vedeți activitatea noastră și problemele de mediu.

Vă mulțumim!”, se arată în mesajul Gărzii de Mediu.

Persoanele interesate pot accesa chestionarul la umătoarea adresă: https://docs.google.com/forms/d/1OlaIpko1fC04cLHqb3T6E2_PL-HjPfxU4_oznpEZzcI/viewform?fbclid=IwAR2tkqBew9pt9KEBCTUsrkYZQFsHcs6f6Y2Iva_11YnNP_ApakOrTlfTCJ8&edit_requested=true

topul săptămânii