27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Garda de Mediu vrea să afle cum este percepută de public

Reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu vor să vadă cum este percepută instituția de public, motiv pentru care au lansat un sondaj online în acest sens. Cele zece întrebări din chestionar pot fi parcurse în cel mult două minute, iar instituția nu colectează niciun fel de date despre respondent, transmit reprezentanții instituției.

“Pentru că ne dorim să aflăm cum percepeți atribuțiile Gărzii Naționale de Mediu (GNM), dacă știți cum puteți sesiza comisarii GNM, ce înseamnă pentru dumneavoastră un incident de mediu sau ce credeți că ar trebui făcut pentru reducerea poluării, am pregătit un set de întrebări, cu variante de răspuns unice sau multiple, la care vă invităm să răspundeți.

Chestionarul este anonim , nu colectează niciun fel de date despre respondent și parcurgerea acestuia durează cel mult două minute , însă răspunsurile dumneavoastră ne vor oferi o imagine reală asupra felului în care vedeți activitatea noastră și problemele de mediu.

Vă mulțumim!”, se arată în mesajul Gărzii de Mediu.

Persoanele interesate pot accesa chestionarul la umătoarea adresă: https://docs.google.com/forms/d/1OlaIpko1fC04cLHqb3T6E2_PL-HjPfxU4_oznpEZzcI/viewform?fbclid=IwAR2tkqBew9pt9KEBCTUsrkYZQFsHcs6f6Y2Iva_11YnNP_ApakOrTlfTCJ8&edit_requested=true

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE