marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Drumului de Mare Viteză București – Alexandria

Compania Națională de Administratre a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat, vineri, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteză București – Alexandria, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, de studiul de fezabilitate se va ocupa o asociere de trei firme, respectiv Asocierea DP CONSULT SA (Lider) – SC EXPLAN SRL (Asociat 1) – SCA TEAHA&FUZESI (Asociat 2), cu preţul de 16.122.360,10 lei fără TVA.

Durata este de 17 luni de la data de începere contractului și vor fi prestase și elaborate următoarele servicii, respectiv următoarele documente: elaborarea Studiului de Fezabilitate; asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea Aplicației de Finanțare; asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor, după caz.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, transmite CNAIR.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii