22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

ULTIMA ORĂ: Femeia din Teleormanu cu arsuri grave va fi transferată la un spital din București

S-a găsit, în cele din urmă, un loc într-un spital din capitală pentru femeia care stă cu arsuri grave pe o mare suprafață de corp, la Spitalul Județean din Alexandria, încă de pe data de 2 ianuarie.

Astfel că aceasta va fi transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde va fi îngrjijită pe secția de arși.


Atât familia femeii cât și redacția ImpactNews24 mulțumesc atât conducerii Spitalului Județean Alexandria cât și celor care au dat o mână de ajutor în acest caz dramatic.


Amintim că femeia de 45 de ani, din satul Teleormanu, a ajuns la Spitalul Județean după ce în urma unor conflicte cu unul dintre cei patru copii pe care îi are, într-un moment de furie, a vrut să-și pună capăt zilelor, și-a turnat spirt în cap și și-a dat foc.


Tentativa de suicid a eșuat, iar femeia este în prezent în stare stabilă, dar gravă, cu arsuri pe o mare suprafață de corp.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE