marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

O femeie din Teleormanu stă cu arsuri grave la Spitalul Județean pentru că spitalele de arși nu au locuri disponibile

O femeie de 45 de ani, din satul Teleormanu, stă la Spitalul Județean de Urgență Alexandria cu arsuri grave pe o mare suprafață din corp, pentru că în spitalele de arși din țară nu sunt locuri.

Conducerea unității medicale din Alexandria spune că a făcut toate demersurile necesare pentru ca femeia să fie transferată, încă de pe data de 2 ianuarie, când aceasta a fost adusă la spital, dar până în prezent fără succes.


Femeia a ajuns la Spitalul Județean după ce în urma unor conflicte cu unul dintre cei patru copii pe care îi are, într-un moment de furie, a vrut să-și pună capăt zilelor, și-a turnat spirt în cap și și-a dat foc.

Tentativa de suicid a eșuat, iar femeia este în prezent în stare stabilă, dar gravă, cu arsuri pe o mare suprafață de corp.

Familia femeii este disperată și încearcă prin toate mijloacele să o ducă pe acesta la un spital de arși, însă nici demersurile lor nu au avut rezultat.


Femeia este bine îngrijită la unitatea medicală din Alexandria, însă medicii de aici fac atât cât pot, în condițiile în care Spitalul Județean de Urgență nu dispune de infrastructura necesară pentru a trata pacienții cu arsuri extinse, așa cum se întâmplă în spitalele de arși.

topul săptămânii