22.3 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Nu mai sunt locuri in centrele de vaccinare din Teleorman.

In aceste momente, nu mai este niciun loc disponibil pentru vaccinare la niciun centru din Teleorman, iar lista de asteptare este de aproape 10.000 de persoane, conform datelor de pe platforma vaccin live.

Toate cele 13 centre de vaccinare au programarile pline, mai ales dupa ce in utlima perioada au existat persoane care au venit de la sute de km pentru a se vaccina, pentru ca aici s-a gasit loc liber.

Chiar si echipa emisiuni de divertisment de mai mult sau mai putin buna calitate, Cronica Carcotasilor, s-a vaccinat in Teleorman, pentru ca aici cu gasit loc liber.

Cu ser Moderna se fac imunizarile doar in Furculesti, cu Astra Zeneca in Talpa, Olteni si Botoroaga, iar in restul centrelor cu Pfizer

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE