1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

DECLARAȚIE POLITICĂ!Senatorul Eugen Pîrvulescu despre înfiinţarea şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale în judeţul Teleorman.

„Pentru o Românie statornică, prosperă şi admirată în lume este nevoie ca fiecare dintre noi să ne implicăm activ în implementarea de proiecte de dezvoltare locală, judeţeană şi regională. Este nevoie mai mult ca oricând să ne unim forţele în jurul proiectelor de investiţii, să lăsăm orgoliile politice la o parte, deci să ne canalizăm energia pe ce şi cum putem face împreună, în mod real, pentru dezvoltarea economică a ţării.

După cum bine ştiţi, sunt senator PNL ales în Circumscripţia electorală nr. 36 Teleorman, un judeţ care a fost condamnat la subdezvoltare din cauză că în ultimii 30 de ani nu s-au făcut investiţii majore. Pentru că înţeleg să reprezint pe toţi cetăţenii judeţului, nu numai pe cei ce m-au votat, fac un apel şi la parlamentarii din opoziţie să se conformeze şi dumnealor şi, totodată, să se implice activ în dezvoltarea judeţului nostru, deoarece şi teleormănenii merită să cunoască bunăstarea precum clujenii, orădenii, arădenii, etc.

Săptămâna trecută, mai exact joi 11 martie, la Consiliul Judeţean Teleorman a avut loc dezbaterea cu tema: „Înfiinţarea şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale în judeţul Teleorman!”, organizatori fiind parlamentarii din coaliţia de guvernare în parteneriat cu Instituţia Prefectului Teleorman. Din partea TRANSGAZ a participat domnul director general adjunct Mihai Leahu, din partea A.N.R.E. domnul vicepreşedinte Mircea Man, iar din partea CEZ domnul Petrică Bîrleanu. O bună ocazie pentru primarii din judeţul Teleorman de a afla de la specialişti cum se pot realiza proiecte de înfiinţare şi dezvoltare a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale, precum şi identificarea surselor de finanţare, concluzia fiind că pentru ca astfel de proiecte de investiţii să fie eligibile la finanţare, este imperios necesară asocierea între unităţile administrativ-teritoriale învecinate, conform unui proiect tehnic integrat.

Având în vedere că această dezbatere a fost foarte bine primită de către primarii din judeţ, vom continua să organizam astfel de evenimente şi pe alte teme de interes local şi judeţean, obiectivul fiind acela de a dezvolta în mod real judeţul Teleorman, conştienţi fiind de interesul legitim al cetăţenilor pe care îi reprezentăm pentru un trai mai bun” a declarat senatorul Pîrvulescu.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE