27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Un pompier a lesinat dupa ce a primit vaccinul anti-COVID in Turnu Magurele.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ofițerului de la ISU Teleorman i s-a făcut rău după câteva ore de la vaccinare, când se afla la domiciliul său. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță, iar starea lui este stabilă.

Urmează ca medicii să stabilească dacă există cauzalitate între vaccin și starea de rău a tânărului.

S-a intamplat in urma cu cateva momente, in Turnu Magurele. Un pompier de 30 ani, dupa administrarea dozei de vaccin anticovid, a lesinat, ramanand in stare de inconstienta cateva minute bune.

Mai multi angajati ai centrului de vaccinare au incercat sa ii acorde primul ajutor. Cand si-a revenit din starea de inconstienta, a intrat in convulsii si a dat efectiv de pamant cu cei care incercau sa il tina locului.

Speriati, acestia nu au mai asteptat ambulanta cu medic plecata de la Alexandria, ci l-au suit intr-o ambulanta din Turnu Magurele care sa il transporte catre unitatea de primiri urgenta a spitalului din Alexandria. Acesta fusese vaccinat cu serul Pfizer.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE