2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Un pompier a lesinat dupa ce a primit vaccinul anti-COVID in Turnu Magurele.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ofițerului de la ISU Teleorman i s-a făcut rău după câteva ore de la vaccinare, când se afla la domiciliul său. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță, iar starea lui este stabilă.

Urmează ca medicii să stabilească dacă există cauzalitate între vaccin și starea de rău a tânărului.

S-a intamplat in urma cu cateva momente, in Turnu Magurele. Un pompier de 30 ani, dupa administrarea dozei de vaccin anticovid, a lesinat, ramanand in stare de inconstienta cateva minute bune.

Mai multi angajati ai centrului de vaccinare au incercat sa ii acorde primul ajutor. Cand si-a revenit din starea de inconstienta, a intrat in convulsii si a dat efectiv de pamant cu cei care incercau sa il tina locului.

Speriati, acestia nu au mai asteptat ambulanta cu medic plecata de la Alexandria, ci l-au suit intr-o ambulanta din Turnu Magurele care sa il transporte catre unitatea de primiri urgenta a spitalului din Alexandria. Acesta fusese vaccinat cu serul Pfizer.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE