marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Sprijin financiar pentru fermierii teleormăneni

15.788 de fermieri teleormăneni sunt programați anul acesta să depună Cererile Unice de Plată și să beneficieze de mecanismele de susţinere financiară cu fonduri europene a producătorilor agricoli.

”Suntem în plină Campanie de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021! Aplicația IPA Online este deschisă și vă așteaptă să o accesați.

Fac un apel către fermierii din Teleorman. Nu ratați perioada de înscriere a Cererilor Unice de plată pe anul 2021, care se încheie pe 17 mai!

Documentele care însoțesc Cererea pot fi trimise în format electronic la adresa de e-mail : apia.teleorman@apia.org.ro, iar specialiștii APIA vă stau la dispoziție pentru clarificarea oricăror nelămuriri pe care le aveți în completarea acestora. Nu este nevoie să vă prezentați la Centrul APIA Teleorman.

Județul Teleorman, prin cele 427.837,67 hectare pentru care se așteaptă Cererile Unice de Plată, este al treilea, la nivel național, în ceea ce privește suprafața utilizată de fermieri pentru care se solicită subvenție”, spune deputatul PNL, Costel Barbu.

topul săptămânii