27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Sprijin financiar pentru fermierii teleormăneni

15.788 de fermieri teleormăneni sunt programați anul acesta să depună Cererile Unice de Plată și să beneficieze de mecanismele de susţinere financiară cu fonduri europene a producătorilor agricoli.

”Suntem în plină Campanie de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021! Aplicația IPA Online este deschisă și vă așteaptă să o accesați.

Fac un apel către fermierii din Teleorman. Nu ratați perioada de înscriere a Cererilor Unice de plată pe anul 2021, care se încheie pe 17 mai!

Documentele care însoțesc Cererea pot fi trimise în format electronic la adresa de e-mail : apia.teleorman@apia.org.ro, iar specialiștii APIA vă stau la dispoziție pentru clarificarea oricăror nelămuriri pe care le aveți în completarea acestora. Nu este nevoie să vă prezentați la Centrul APIA Teleorman.

Județul Teleorman, prin cele 427.837,67 hectare pentru care se așteaptă Cererile Unice de Plată, este al treilea, la nivel național, în ceea ce privește suprafața utilizată de fermieri pentru care se solicită subvenție”, spune deputatul PNL, Costel Barbu.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE