7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

O nouă serie de angajări din sursă externă la Poliția Teleorman

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea prin încadrare directă, din sursă externă, a zece posturi de agent de poliție, potrivit unui anunț postat pe pagina de internet a instituției.

Sursa citată arată că este vorba despre zece posturi de ajutor de șef de post, la posturile de poliție de la Mavrodin, Rădoiești-Vale, Beuca, Uda Clocociov, Cosmești, Gratia, Sârbeni, Năsturelu, Suhaia și Conțești, iar pentru a putea candida pentru unul din cele zece posturi, persoanele interesate trebuie să îndeplinească, pe lângă condițiile generale, și o serie de condiții specifice, respectiv: să fie absolvente de studii liceale cu diplomă de bacalaureat; să deţină permis de conducere categoria B; să deţină/obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate cu caracter secret de serviciu; să deţină/obţină avizul pentru desemnarea în structurile poliţiei judiciare şi poliţist rutier.

Potrivit regulamentului de organizare a concursului, înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.
Înscrierea se realizează, în perioada 15-24 noiembrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe  data de 24.11.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@tr.politiaromana.ro . Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24 noiembrie, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare, transmit reprezentanții instituției.

Informații suplimentare, precum și condițiile și calendarul de desfășurare pot fi accesate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, secțiunea “Posturi scoase la concurs” – https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-prin-modalitatea-incadrarii-directe-a-unor-posturi-de-agenti-de-politie .

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE