miercuri, februarie 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Omenia nu se măsoară în kilometri și bani

Deși pare greu de crezut în zilele noastre după atâta ură, invidie și răutate, totuși mai există oameni de calitate. Îi întâlnesc și eu și mă bucur să-i am alături. Astăzi, voi vorbi despre un eveniment rutier produs pe „Drumul morții”,așa cum e numit de o vreme Drumul European 70.

În 3 aprilie reporterii ImpactNews24 s-au deplasat în localitatea Văceni unde a avut loc un eveniment rutier cauzat de un cetățean care s-a angajat într-o întoarcere periculoasă neacordând prioritate unei autospeciale SMURD aflată în misiune.

Deși autospeciala avea pornite sistemele acustice și luminoase, neatenția șoferului a făcut ca autospeciala să fie proiectată în șanț, doar o minune salvând viețile celor cărora cu adevărat le putem spune SALVATORI.

Ajunși la fața locului reporterii noștri au constatat că salvatorii nu puteau transporta autospecială deoarece platforma solicitată era necorespunzătoare însă, conștienți că omenia trebuie să primeze în fața oricăror interese, reporterii au solicitat sprijinul unei firme de tractări auto care avea o autospecială corespunzătoare și al cărei administrator nu a ezitat să ajute fără să perceapă costuri.

Pe această cale ținem să mulțumim firmei de tractări AUTO TOY și tuturor oamenilor pentru care omenia a rămas speranța binelui.

Vă invităm să ajutați oamenii aflați în nevoie indiferent cât vă permite timpul sau bugetul.

Înainte de toate, fii om!

topul săptămânii