vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Omenie: bătrân încarcerat scos din mașină de câțiva tineri. Primarul a ajutat la scoaterea mașinii din șanț

Celebrele curbe nesemnalizate de pe DJ 612, de la intrare în Băbăiță, mai contribuie la un nou accident. Un bătrân care se întorcea acasă s-a rostogolit cu mașina de mai multe ori pe câmp, rămânând încarcerat.

Câțiva tineri, care treceau întâmplător prin zona, au reușit să îl scoată dintre fiarele torsionate până la venirea pompierilor cu trusa de descarcerare, repunând efectivă mașina pe roți, după o discuție cu victima.

Mașina rămăsese înfiptă în arătură, la zeci de metri de șosea, pe o parte, și din cauza avariilor suferite ușile nu mai puteau fi deschise.

Primarul celei mai apropiate localități, Vîrtopeanu Stelea, a aflat pe surse de accident și a intervenit și el, ajutând victima să repună mașina pe șosea, pentru a putea fi preluată de o platforma de tractare.

În timp ce în Alba Iulia, șoferii trec nepăsători pe lângă o victima intinsă pe șosea< iată că în Teleorman toată lumea ajută cu ce poate, iar un accident care putea deveni și mai grav s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din păcate, incidentele petrecute în respectivă succesiune de curbe nu se vor sfârși, cât timp autoritățile nu vor lua măsuri în semnalizarea corespunzătoare a drumului care este practic în beznă și fără însemne de curbe periculoase.

topul săptămânii