16.9 C
Alexandria
marți, septembrie 27, 2022

Organizația Județeană a PMP, sprijin total pentru Cristian Diaconescu, la viitoarele alegeri prezidențiale

Cristian Diaconescu s-a aflat miercuri, în Alexandria, alături de președintele organizației județene, Marian Popa, și zeci de membri din filiala Teleorman a PMP.

Principalele teme de dezbatere s-au axat pe probleme interne, economice și politice și, în egală măsură, au fost discuții despre criza regională, care ne afectează ca țară, și perspectivele economice ale României, în perioada următoare.

Marian Popa a salutat prezența președintelui Cristian Diaconescu, în județul Teleorman, asigurându-l de tot sprijinul organizației județene, în viitoare sa campanie, de candidat la președinția României.

Cristian Diaconescu s-a referit și la actuala situație din PMP, precizând că “ce se întâmplă la București nu este împărtășit de nimeni”. “Trebuie găsită o formulă, de așa manieră, încât tot acest circ să se oprească, și să-i determinați, dumneavostră, pe cei care sunt de-o parte sau de alta, să le vină mintea la cap. Asta este singura soluție.

Altfel, dăm vina unul pe altul, ne batem în exerciții de comunicare unii cu alții, și spuneți cine ne mai votează, după aia. S-ar putea ca pe unii, care astăzi se dau principiali, să-i găsiți în tabăra cealaltă”, a afirmat fostul ministru.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE