joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Organizația Județeană a PMP, sprijin total pentru Cristian Diaconescu, la viitoarele alegeri prezidențiale

Cristian Diaconescu s-a aflat miercuri, în Alexandria, alături de președintele organizației județene, Marian Popa, și zeci de membri din filiala Teleorman a PMP.

Principalele teme de dezbatere s-au axat pe probleme interne, economice și politice și, în egală măsură, au fost discuții despre criza regională, care ne afectează ca țară, și perspectivele economice ale României, în perioada următoare.

Marian Popa a salutat prezența președintelui Cristian Diaconescu, în județul Teleorman, asigurându-l de tot sprijinul organizației județene, în viitoare sa campanie, de candidat la președinția României.

Cristian Diaconescu s-a referit și la actuala situație din PMP, precizând că “ce se întâmplă la București nu este împărtășit de nimeni”. “Trebuie găsită o formulă, de așa manieră, încât tot acest circ să se oprească, și să-i determinați, dumneavostră, pe cei care sunt de-o parte sau de alta, să le vină mintea la cap. Asta este singura soluție.

Altfel, dăm vina unul pe altul, ne batem în exerciții de comunicare unii cu alții, și spuneți cine ne mai votează, după aia. S-ar putea ca pe unii, care astăzi se dau principiali, să-i găsiți în tabăra cealaltă”, a afirmat fostul ministru.

topul săptămânii