marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alertă în Alexandria. Un tânăr a fost înjunghiat în stradă de un atacator necunoscut

Un tânăr din Alexandria a fost înjunghiat în stradă, astfel că polițiștii din oraș sunt în alertă în încercarea de a-l găsi pe făptaș.

UPDATE: Oamenii legii au deschis un dosar penal în cazul tânărului înjunghiat, joi seară, pe strada Cuza Vodă din Alexandria și fac cercetări pentru identificarea făptașilor.

Din primele informații, joi seară, pe strada Cuza Vodă din Alexandria, un tânăr a fost înjunghiat în urma unei altercații cu două persoane necunoscute. Se pare că cei doi i-ar fi cerut tânărului o țigară, acesta ar fi zis că nu are, cei doi i-ar fi băgat și mâna în buzunar, iar de aici conflictul a escaladat.

Din fericire, înțepătura nu i-a pus viața în pericol tânărului, care după ce a primit îngrijiri la Spitalul Județean din Alexandria a fost externat.

Pe surse, se pare că tânărul nu-i cunoaște pe agresori. De altfel, băiatul de aproximativ 18 ani ar fi stat mai mulți ani în afara țării și oricum nu cunoaște prea multă lume în oraș.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii