16.9 C
Alexandria
marți, septembrie 27, 2022

Alertă în Alexandria. Un tânăr a fost înjunghiat în stradă de un atacator necunoscut

Un tânăr din Alexandria a fost înjunghiat în stradă, astfel că polițiștii din oraș sunt în alertă în încercarea de a-l găsi pe făptaș.

UPDATE: Oamenii legii au deschis un dosar penal în cazul tânărului înjunghiat, joi seară, pe strada Cuza Vodă din Alexandria și fac cercetări pentru identificarea făptașilor.

Din primele informații, joi seară, pe strada Cuza Vodă din Alexandria, un tânăr a fost înjunghiat în urma unei altercații cu două persoane necunoscute. Se pare că cei doi i-ar fi cerut tânărului o țigară, acesta ar fi zis că nu are, cei doi i-ar fi băgat și mâna în buzunar, iar de aici conflictul a escaladat.

Din fericire, înțepătura nu i-a pus viața în pericol tânărului, care după ce a primit îngrijiri la Spitalul Județean din Alexandria a fost externat.

Pe surse, se pare că tânărul nu-i cunoaște pe agresori. De altfel, băiatul de aproximativ 18 ani ar fi stat mai mulți ani în afara țării și oricum nu cunoaște prea multă lume în oraș.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE