16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Patru bărbați din Turnu Măgurele au fost reținuți pentru violare de domiciliu și distrugere

4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu

În ziua de 11 octombrie a.c. , polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă din localiate are loc un conflict cu mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor au stabilit următoarele: În ziua de 11.10.2021, în jurul orei 14:30, patru bărbați  cu vârste cuprinse  între 25 și 52 de ani, toți din mun. Turnu Măgurele, ar fi pătruns fără drept în curtea unui bărbat în vârstă de 42 ani din Turnu Măgurele situată pe strada Ion Creangă unde cu ajutorul unor obiecte contondente i-ar fi spart acestuia geamurile de la casă și de la o magazie.

În urma probatoriului administrat  s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de   „violarea de domiciliu și distrugere” iar față de cei patru s-a luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE