marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un tânăr de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria

Băiatul s-a aruncat în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia.Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul incidentului 

UPDATE: Miercuri dimineață, un tânăr de 19 ani ajunge pe caldarâm, după ce cade de la etajul 8 al unui bloc din centrul Alexandriei. La față locului ajung o ambulanță SMURD și un echipaj de poliție locală.

Tânărul, deși rănit grav, este conștient: castanul din față blocului a atenuat căderea. Nu spune nimic despre ce s-a întâmplat, spune doar că îi este frig și are nevoie de ajutor. Rănile sunt grave, fracturi urâte și dureri insuportabile în piept.

Ajunge la spital, cu ambulanță SMURD.Poliția, însă, nu a preluat cazul, pentru că oficial, nu a fost anunțată, neoficial „nu este competență lor, că tânărul e viu”.

Este noaptea minții. Totul din cauza unui șir de erori grave.

Nici poliția locală, nici echipajul SMURD, nici angajații spitalului nu au anunțat poliția cu privire la cele întâmplate.

Conducerea IPJ a aflat din presă, la peste 5 ore de la producerea evenimentului extrem de grav.

Inițial, reporterilor impactnews24, cei care au publicat știrea, li se spune că nici nu a existat apel pe 112, că de fapt poliția locală ar fi anunțat prin dispecerat, apoi, la peste 2 ore , li se spune că de fapt a existat un apel 112, dar că nu s-a solicitat poliția, doar ambulanță SAJ.


În realitate, însă, la față locului a ajuns un SMURD de la ISU, nicidecum o ambulanță de la SAJ. Protocolul prevede că la orice apel 112 toate instituțiile sunt în ascultare, inclusiv poliția, sursele noastre specificând clar că nu a existat niciun apel la 112, deși această e varianta oficială înaintată de conducerea IPJ și purtătorul de cuvânt al ISU, în mod ireal, se pare.

Tânărul are 19 ani, locuiește la etajul 8 al blocului cu părinții și bunicii, este proaspăt student și bunicii tocmai i-au cumpărat o mașînă cu care să vină de la București, în weekend.

Tatăl lui este jandarm care era de serviciu în momentul incidentului, însă nimeni nu știe cum a ajuns pe caldarâm, plin de răni și sânge: dacă a fost împins sau s-a aruncat.

Vecinii spun că e un băiat etxrem de politicos și liniștit, și că nu ar avea niciun motiv să comită un astfel de gest, site-ul nostru scrie că ar fi încercat să se sinucidă după o ceartă cu părinții întrucât nu mai voia să meargă la facultate.

Cert este că la ora 5 dimineață, când s-a petrecut căderea, tatăl lui nu ar fi fost acasă, iar mama ar fi dormit.

Stirea initiala

Un tânăr de 19 ani, din Alexandria, s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada București din municipiu, miercuri dimineață, în jurul orei 5.

Din primele date, acesta a suferit leziuni destul de grave, iar în prezent este la Spitalul Județean din Alexandria, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, tânărul ar fi avut niște discuții în contradictoriu cu părinții săi, pentru că aceata nu ar fi vrut să plece la facultate.

Miercuri dimineață, în timp ce oamenii erau la serviciu, tânărul a considerat că e momentul să-și regleze conturile cu viața.

Oamenii legii vor efectua cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul și ce anume l-a determinat pe tânăr ca la doar 19 ani să vrea să-și pună capăt zilelor.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii