27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Pe 6 decembrie, oprim dezastrul guvernării PNL!

Suntem la finalul unui an cumplit, un an de guvernare PNL, pierdut pentru români.
Afaceri ruinate, școli închise, profesori și elevi trimiși în online, fără internet, tablete sau curent electric, locuri de muncă desființate, agricultori îngenunchiați de secetă, oameni bolnavi fără asistență medicală sau lăsați să aștepte ore în șir în curțile spitalelor, capacitate de testare redusă, haos generalizat la DSP-uri, dezastru național, incoerență legislativă, incompetență generalizată, coordonată de la nivel guvernamental.

Noi, avem soluții!

Echipa PSD are profesioniști care știu și pot să le aplice, avem un program de guvernare real, gândit de oameni capabili, cu surse de venituri clar identificate și cu priorități asumate, de la care nu ne vom abate.

Atunci când am guvernat România, programele noastre au fost aplicate și românilor le-a fost mai bine. Este adevărat că am făcut și greșeli, dar le recunoaștem și nu le mai repetăm.
Votați echipa PSD pe data de 6 decembrie!

Ionel Dănuț Cristescu,
candidat PSD pentru Senatul României

 

Comandat de PSD Teleorman,CMF 11200020

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE