34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Eugen Pîrvulescu : Teleormănenii sunt sătui de promisiuni

Senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu vrea pentru Teleorman fonduri europene și proiecte clare, realizabile, nu doar promisiuni electorale care să rămână doar pe hârtie.

În iulie, Eugen Pîrvulescu a inițiat un proiect pentru extinderea DN6, susținut de Guvernul Orban. Pîrvulescu își dorește să atragă investitori în Teleorman, un prim pas fiind fluidizarea traficului între Alexandria și București.

Eugen Pîrvulescu a declarat că va prezenta în perioada următoare proiectele PNL pentru județul Teleorman.

”Astăzi, vin în fața cetățenilor, în calitate de candidat pentru funcția de senator în Parlamentul României, cu promisiunea fermă că tot ceea ce v-am spus că vom realiza va fi dus la bun sfârșit.

Nu voi promite proiecte fantasmagorice sau minuni. Acum, când avem Guvenul Orban de partea noastră, împreună cu echipa liberală care va ajunge în Parlamentul României, vom aduce în Teleorman fonduri europene și proiecte clare, pe care le vom realiza, pentru că doar în acest fel vom putea să ținem capul sus în fața celor care ne-au ales.

În perioada următoare voi prezenta tot ce ne-am propus să realizăm în Teleorman și pot afirma cu certitudine că toate proiectele noastre sunt realizabile în fapte, nu pe hârtie.

Teleormănenii sunt sătui de promisiuni care au rămas la nivel de campanie electorală. Acum, când avem votul oamenilor, suntem determinați să demonstrăm că si în Teleorman se poate”.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

 

Material promovat de SC MEDIA IMPACTNEWS24 SRL la comanda PNL Teleorman. Cod mandatar financiar 11200025

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE