25.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Percheziţii în comuna Vârtoapele,la locuinţele unor suspecţi de furt

Trei persoane au fost reținute de oamenii legii în urma a 14 percheziții domiciliare efectuate, joi, pe raza localității Vârtoapele, într-un dosar de furt calificat.

„Polițiștii din Videle au continuat cercetările în data de 11.11 a.c., ocazie cu care au pus în executare 14 mandate de percheziție la locuințele unor suspecți, toți din comuna Vârtoapele, sat Gărăgău, județul Teleorman, cât și la mai multe locații ce aparțin rudelor acestora.

De la aceste locații au fost ridicate mai multe bunuri, o parte din ele fiind recunoscute de persoanele vătămate”.

Cei trei suspecți au fost conduși la sediul Poliției Orașului Videle, iar față de aceștia au fost continuate cercetările pentru fapta de furt calificat.

Față de cei trei suspecți s-a luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentați Parchetului Videle cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii din Videle au beneficiat de sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Teleorman și Biroul de Analiză Teritorială Teleorman.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE