vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Campanie umanitară: „Nu am mai mâncat cartofi de când nu mai știu, maică”

Sunt oameni în Teleorman pentru care cartofii reprezintă o hrană importantă fără de care nu pot supraviețui. Și, uneori, nici pe aceia nu-i au. Copii mulți, de asemenea, adorm flămânzi din cauza lipsurilor.

Pentru mulți dintre aceștia a venit în ajutor Asociația „Un pas spre educație”, condusă de Violeta Zaharia, însă și oamenii implicați din acest ONG au nevoie de sprijin la rândul lor pentru a putea face simple gesturi umane care pot deveni bucurii imense pentru cei nevoiași. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, voluntarii cheamă alături oamenii cu suflet mare și cu posibilități de a ajuta.

„SOS – ESTE NEVOIE URGENT DE LEMNE DE FOC ȘI ALIMENTE

„Nu avem ce sa luam la pachețel”, “nu am mai mâncat cartofi de când nu mai știu, maică”, “avem nevoie de lapte praf”, “ne este frig și dormim toți 6 într-o cameră ca să ne încălzim”… acestea sunt ultimele mesaje care ne dărâmă efectiv. Sunt bunicii noștri și nu mai au pe nimeni! Sunt copii care dorm în frig, iar bătrânii sunt flămânzi! Avem 10 sate în grijă și vrem să ajungem la toți cei ce au nevoie de noi urgent, bătrâni și copii !

Cu ce îi vom ajuta? Pentru bătrânei: alimente de bază și produse de igienă/lemne pentru foc

Pentru copii: -haine si încălțări noi, dulciuri/jucării, produse de igienă

Iată cum poți ajuta: Donează minim 200 lei pentru fiecare pachet de bază/persoană, ce va conține (câteva dulciuri, produse de igienă, produse alimentare (făină, zahar, ulei, orez, etc). Pregătește un cadou fără scrisoare CUTIUȚA MAGICĂ = realizata dintr-o cutie de pantofi și pun în ea orice lucrușor îl consideri util, ambalat frumos și o trimiți la noi la sediu ATENTIE! Totul trebuie să fie NOU și sa fie scris vizibil pe CUTIUTA: GENUL/ VARSTA/ MARIMEA PANTOFI/ HAINE (ex: fata/7 ani/mărimea 33) * Tabel cu MĂRIMI aproximative (fete și băieți) – grupa mică, 3-4 ani, 24-26 mărime la picior – grupa mijlocie, 5-6 ani, 26-29 mărimea – clasa 0, 6-7 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 30-32 – clasa 1 , 7-8 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 31-33 – clasa a 2a, 9 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 32-34 – clasa a 3a, 10 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 33-35 – clasa a 4a, 11 ani, fată sau băiat, mărime la picior 35-36 – clasa 5a, 11-12 ani, fată sau băiat, mărime la picior 35-37 – clasa a 6a, fată sau băiat, 12 ani, mărime la picior 36-38 – clasa a 7a, fată sau băiat, 13 ani, mărime la picior 37-40 – clasa a 8a, fată sau băiat, 14 ani, mărime la picior 38-43

Doneaza un brad artificial/globulete, beteala/instalatie de pom. Doneaza alimente neperisabile, dulciuri, sau dacă esti firma, directioneaza catre noi o mica parte din profit la final de an!

Cum trimiteți cadourile? Prin curier la ADRESA: Asociația Un pas spre educatie STR CUZA VODA, nr. 113, bl. V6, sc A, etaj 1, ap 5, Alexandria, județul Teleorman Tel 0769653045 Violeta Zaharia – Președinte Asociația Un pas spre educație.

Care este data limita? Ideal ar fi până la 17 Decembrie 2021 pentru a avea timp sa le distribuim în timp util! Doneaza direct aici, acum: sau Doneaza cu textul “CRACIUN” si ne ocupam noi de cumpărături:

1. Fă o donație lunară https://www.patreon.com/unpasspreeducatie

2. Doneaza orice suma in contul: LEI: RO75BTRLRONCRT0485706601 EURO: RO25BTRLEURCRT0485706601

4. Paypall: unpasspreeducatie@yahoo.com. Distribuie strângerea de fonduri în lista ta/Devino VOLUNTAR- INGER provocând câte

5 persoane sa doneze!

PS: Firmele care vor sprijini campania noastră vor primi DIPLOME DE VOLUNTARIAT semnate și stampilate de către noi!

Cine este alături de noi?”, transmit cei de la Asociația „Un pas spre educație”.

topul săptămânii