joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

S-a trezit Garda de Mediu

După ce publicația noastră a semnalat, în repetate rânduri, situația gravă de la Smârdioasa, unde mai mulți cetățeni ard cauciucuri și alte deșeuri care rezultă în urma dezmembrării mașinilor, de se vede fumul de la kilometri distanță, comisarii de la Garda de Mediu Teleorman s-au gândit, de-abia astăzi, să le facă o vizită celor care poluează aerul fără niciun stres.

Flancați de polițiști și jandarmi, domnii comisari au descins la Smârdioasa, unde au aplicat amenzi în fabuloasa sumă de 87.000 de lei și, atenție, au “dispus suspendarea activității în 8 cazuri”.

A fost dat și un avertisment, care probabil sună la modul –“Să nu mai faceți, că nu e frumos!”.


Garda de Mediu Teleorman, printr-o postare pe Facebook în care este ridicată la rang de mare acțiune deplasarea la Smârdioasa, anunță că “astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”.


Urmărim cu interes acțiunile viitoare ale acestei instituții pentru a înțelege la ce se reduce “perioada următoare” și “astfel de acțiuni”.

De câte sesizări este nevoie pentru ca domnii comisari să părăsească birourile călduțe și să patruleze și pe teren nu mai întrebăm, că e clar – fără număr.

topul săptămânii