34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

S-a trezit Garda de Mediu

După ce publicația noastră a semnalat, în repetate rânduri, situația gravă de la Smârdioasa, unde mai mulți cetățeni ard cauciucuri și alte deșeuri care rezultă în urma dezmembrării mașinilor, de se vede fumul de la kilometri distanță, comisarii de la Garda de Mediu Teleorman s-au gândit, de-abia astăzi, să le facă o vizită celor care poluează aerul fără niciun stres.

Flancați de polițiști și jandarmi, domnii comisari au descins la Smârdioasa, unde au aplicat amenzi în fabuloasa sumă de 87.000 de lei și, atenție, au “dispus suspendarea activității în 8 cazuri”.

A fost dat și un avertisment, care probabil sună la modul –“Să nu mai faceți, că nu e frumos!”.


Garda de Mediu Teleorman, printr-o postare pe Facebook în care este ridicată la rang de mare acțiune deplasarea la Smârdioasa, anunță că “astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”.


Urmărim cu interes acțiunile viitoare ale acestei instituții pentru a înțelege la ce se reduce “perioada următoare” și “astfel de acțiuni”.

De câte sesizări este nevoie pentru ca domnii comisari să părăsească birourile călduțe și să patruleze și pe teren nu mai întrebăm, că e clar – fără număr.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE