27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Fum alb la Prefectura Teleorman:A fost numit al doilea subprefect de Teleorman

Gigi Nădrag, consilier județean PNL și fost președinte interimar al PNL Alexandria, a fost numit subprefect al județului Teleorman în ședința de guvern de miercuri, 10 noiembrie. Acesta va fi instalat pe postul rămas vacant după eliberarea din funcție a fostului subprefect Sergiu Iordan, după ieșirea USR de la guvernare.

Gigi Gabriel Nădrag a lucrat în mediul privat, la Fabrica de rulmenți Koyo Alexandria, până nu demult, când și-a încheiat socotelile cu investitorul japonez. Gurile rele spun că mai mult investitorul și-a încheiat socotelile cu Gigi Nădrag, care a acționat în instanță fabrica de rulmenți într-un dosar ce are drept obiect „drepturi bănești”.

Potrivit unor surse, Gigi Nădrag și-a încercat norocul și la Casa Județeană de Sănătate la unul dintre concursurile organizate pentru funcția de director al instituției, fără succes însă.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE