35.8 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

Fum alb la Prefectura Teleorman:A fost numit al doilea subprefect de Teleorman

Gigi Nădrag, consilier județean PNL și fost președinte interimar al PNL Alexandria, a fost numit subprefect al județului Teleorman în ședința de guvern de miercuri, 10 noiembrie. Acesta va fi instalat pe postul rămas vacant după eliberarea din funcție a fostului subprefect Sergiu Iordan, după ieșirea USR de la guvernare.

Gigi Gabriel Nădrag a lucrat în mediul privat, la Fabrica de rulmenți Koyo Alexandria, până nu demult, când și-a încheiat socotelile cu investitorul japonez. Gurile rele spun că mai mult investitorul și-a încheiat socotelile cu Gigi Nădrag, care a acționat în instanță fabrica de rulmenți într-un dosar ce are drept obiect „drepturi bănești”.

Potrivit unor surse, Gigi Nădrag și-a încercat norocul și la Casa Județeană de Sănătate la unul dintre concursurile organizate pentru funcția de director al instituției, fără succes însă.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE