miercuri, februarie 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziții în Teleorman, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la peste 9 milioane de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice Dâmbovița, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat, în cursul zilei de joi, 20 de percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Olt și în municipiul București.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri, transmite Poliția Română.
Potrivit sursei citate, reprezentantul unei societăți din orașul Găești este bănuit că ar fi înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de deșeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Teleorman și Olt, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, precum și al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmbovița.


În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare.

topul săptămânii