joi, mai 2, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Din ce în ce mai mulți tineri drogați la volan pe drumurile din Teleorman

Pe lângă șoferii prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice, pe buletinele informative date publicității de Poliția Teleorman apar, din ce în ce mai des, cazuri de tineri prinși în trafic sub influența drogurilor.

Ultima ispravă de acest fel este a unui tânăr de 19 ani, din Videle, prins la volan sub influența substanțelor psihoactive în noaptea de duminică spre luni.

“Polițiștii din cadrul Poliției oraș Videle au depistat un tânăr în vârstă de 19 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta o probă biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

topul săptămânii