joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan din stațiile Petrom din județul Teleorman alimentezi, faci cumpărături și îți vezi de drum

PUBLICITATE

Ai parte de reduceri de peste 40% la o selecție de produse până pe 31 august.

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din județul Teleorman!

Cele 6stații din județul Teleormanau fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petromalimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.


De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop* și sunt amplasate în localitățileAlexandria, Poroschia, Roșiori de Vede, Udupu, Videle și Zimnicea.        

*cu excepția magazinului MyAuchan din stația13 Tătărăști, din localitatea Udupu, și a magazinului MyAuchan din stația 9 Zimnicea, din localitatea Zimnicea, care funcționează în intervalul orar 06.00 – 22.00.

Mai aproape, mai rapid și mai avantajos – Magazinele MyAuchan te așteaptă să descoperi cumpărăturile de care ai nevoie în drumul tău!

topul săptămânii