marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Percheziții într-un dosar penal de fals intelectual și uz de fals

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Teleorman și polițiștii Secției 1 Politie Rurală Alexandria au efectuat, luni, 14 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, în județele Teleorman, Dâmbovița și Argeș. Șapte mandate de aducere au fost puse în executare, transmite Poliția Teleorman.

În acest caz, patru persoane sunt bănuite de comiterea, în formă continuată, a infracţiunilor de folosire a dispozitivelor speciale de marcat, fără drept sau cu nerespectarea reglementărilor specifice, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, indiferent de forma de proprietate, fals intelectual şi uz de fals.

În urma activităților desfășurate, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, față de patru persoane, cu vârste cuprinse între 39 și 59 de ani, cu domiciliile în județele Teleorman, Dâmbovița și Argeș.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile și suporturi de stocare a datelor informatice.

Persoanele bănuite urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune, au participat polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Dâmbovița și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Argeș.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii