20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Pericol public! Mort de beat, încătușat de oamenii legii, după ce a provocat un accident rutier

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs, marți, pe drumul care leagă localitățile Beiu de Cervenia.

Din primele date, șoferul uneia dintre mașini, cel mai probabil într-o stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a acroșat un autoturism care venea din sens opus, iar acesta la rândul lui a lovit o altă mașină care circula regulamentar, în același sens cu șoferul care a provocat accidentul.

Cea de-a treia mașină a ajuns pe câmp în urma impactului.

Aproape de impact a fost și o a patra mașină, al cărei șofer a reușit să evite coliziunea, spun martorii.

Din accidentul rutier a rezultat o victimă, pasager al uneia dintre mașinile implicate în accident. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de salvare și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Doi dintre cei trei șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ, în timp ce al treilea șofer, cel care ar fi și provocat accidentul rutier, a refuzat să sufle în fiolă.

Pentru că, a susținut acesta, nu ar fi fost el la volan. Însă potrivit martorilor, șoferul care a refuzat să colaboreze cu autoritățile era la volan, iar în mașină cu el mai erau și o femeie, dar și doi copii mici.

După ce au încercat să-l lămurească de faptul că ar fi mai bine să coopereze și să sufle în alcooltest, însă fără rezultat, polițiștii deplasați la fața locului s-au văzut nevoiți să-l încătușeze pe bărbat și să-l ducă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE