duminică, mai 5, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Peste 200 de polițiști din județ vor fi în stradă în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 200 de polițiști din Teleorman acționează zilnic, împreună cu ceilalți parteneri insitituționali, pentru ca minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României să fie petrecută în siguranță.

Pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au fost dispuse măsuri suplimentare pentru menținerea ordinii și siguranței publice și pentru asigurarea intervenției rapide la solicitări.

Zilnic, peste 150 de polițiști din structurile de ordine publică vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și pentru asigurarea liniștii și ordinii publice.

Patrulele de siguranță publică acționeaza zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și intervin cu celeritate la sesizările cetățenilor.

De asemenea, în această minivacanță, polițiștii vor acționa și în zonele în care se organizează evenimente ce angrenează un număr mare de participanți, pentru a preîntâmpina faptele antisociale.

Pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, 50 de polițiști rutieri sunt la datorie zilnic, pe toate categoriile de drumuri, în special pe arterele aglomerate, folosind mijloacele tehnice din dotare.

topul săptămânii