joi, mai 2, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

În cadrul unei ședințe de plen a Camerei Deputaților, a avut loc un incident grav între preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis și George Simion.

Simonis l-a amenințat pe Simion cu violența fizică, spunându-i că îi va „sparge dinții” și utilizând injurii. Incidentul a fost înregistrat și difuzat pe TikTok de către AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a lansat astăzi o solicitare fermă către coaliția de guvernare, îndemnând la retragerea sprijinului politic pentru “interlopul eşuat” Alfred Simonis. Acest apel vine în contextul unor derapaje de comportament și limbaj a deputatului Simonis zis Freddy.

AUR consideră că este inadmisibil ca un individ care și-a afișat abilitățile politice de „bișnițar și de combinator” să ocupe a treia funcție din statul român. Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, cu mult peste nivelul de “interlop” al deputatului Freddy.

Reprezentanții AUR au exprimat în mod public nemulțumirea față de atitudinea pe care o manifestă în mod constant Alfred Simonis, argumentând că aceasta ar putea afecta respectul cetățenilor față de procesul legislativ.

@partidul_aur_oficial

♬ sunet original – Partidul AUR ✔️

topul săptămânii