miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei minori au fost azvârliți din mașina condusă de un un șofer începător (VIDEO)

Un șofer începător a băgat în spital trei adolescenți, după ce a călcat accelerația și s-a răsturnat cu mașina

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, au ajuns la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe centura de sud a municipiului Alexandria.

Potrivit IPJ Teleorman, evenimentul rutier s-a produs în jurul prânzului, iar din cercetările preliminare efectuate la fața locului, a reieșit că un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Buzescu, din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în partea stângă a drumului, în direcția sa de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a trei pasageri – un băiat de 16 ani, din Buzescu, și două fete de 17, respectiv 16 ani, din Peretu, respectiv Buzescu, toți patru fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, mașina circula cu viteză mare, iar după ce a părăsit partea carosabilă, doi dintre cei trei adolescenți pasageri au fost efectiv aruncați din autoturism.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a evidențiat faptul că tânărul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii