marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Poliția încearcă să pună pumnul în gură presei, atunci când consideră că nu îi este de folos

Oamenii legii încep să-și facă un obicei din a pune pumnul în gură presei, atunci când aceasta nu le face imagine pozitivă.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii de la crimă organizată din București, potrivit primelor informații, au avut o acțiune pe raza municipiului Alexandria, în parcarea magazinului Altex. Se pare că ceva cu trafic de droguri, dar informații oficiale vor veni, cel mai probabil, odată cu vreun comunicat de presă în care poliția se laudă cu acțiunile de mare valoare.

Fiind prin zonă, un reporter al publicației noastre a vrut să filmeze câteva cadre așa cum au mai făcut clienți ai magazinului Altex sau al altor magazine din apropiere.

Gestul a fost catalogat drept unul de neconceput de către oamenii legii, iar unul dintre mascații de la IPJ Teleorman care au sprijinit acțiunea s-a și postat lângă reporter pe care l-au obligat să șteargă filmarea și fotografiile.

Mai mult, aceștia au chemat un echipaj de poliție pentru a-l legitima și l-au și avertizat că-l pot cita ca martor.

În ce dosar nu știm, dar poate urmează să aflăm dintr-un comunicat de presă care, chiar unul dintre mascați a spus, “vine mai târziu”.


P.S. Presa nu e inamicul autorităților, decât atunci când autoritățile au ceva de ascuns. Și chiar și în astfel de cazuri, presa nu face decât să semnaleze derapajele unora care au impresia că au primit funcțiile pe viață.


P.S.1 Polițiștii nu sunt mai presus de lege, chiar dacă se ascund sub măști și poartă uniforme inscripționate cu “Poliția”.


P.S.2 Reporterul publicației noastre se afla pe spațiul public și filma pe spațiul public.


P.S.3 IPJ Teleorman ar trebui să introducă în examenele pe care le susțin cei care intră în trupele de acțiuni speciale și o probă de bun simț sau măcar de dialog civilizat cu oamenii.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii