18.2 C
Alexandria
joi, iulie 7, 2022

Posturi vacante în instituțiile publice din județ

Peste 20 de instituții publice din județ fac angajări în această perioadă, cele mai multe dintre posturile scoase la concurs fiind pentru persoane cu studii generale și medii. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, unde sunt publicate locurile de muncă disponibile în sectorul public, pentru ziua de joi, 2 decembrie, la nivelul județului Teleorman figurează ca fiind scoase la concurs un număr de 27 de posturi.

Potrivit sursei citate, Direcția de Sănătate Publică scoate la concurs un post de asistent medical PL medicină generală și asistent medical PL laborator, dar și postul de șef birou administrativ și mentenanță – Biroul administrativ și mentenanță, Direcția Județeană de Statistică scoate la concurs un post de expert IA pe perioadă determinată determinată (ianuarie 2022 – 31 mai 2022), în vederea efectuării activităților privind Recensământul general agricol, runda 2020, Spitalul Județean de Urgență scoate la concurs două posturi de asistent medical principal în cadrul Serviciului de anatomie patologică, Serviciul Județean de Ambulanță scoate la concurs două posturi de șofer autosanitară, iar Primăria Poroschia angajează un asistent medical comunitar și un referent.

De asemenea, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din București scoate la concurs, pentru județul Teleorman, un post de Registrator de carte funciară, iar Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R.  scoate la concurs un post de inspector de trafic rutier debutant și un post de inspector trafic rutier gradul II.

Informații despre celelalte posturi vacante la nivelul județului, condițiile specifice pentru fiecare dintre posturile scoase la concurs, precum și calendarul și documentele solicitate pot fi găsite pe pagina de internet posturi.gov.ro, la următorul link: http://posturi.gov.ro/posturi-dupa-judet/ .

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE