7,101FaniÎmi place
6.8 C
Alexandria
7,101FaniÎmi place

Politia Locala Alexandria in actiune: 7 “infractori” deosebit de periculosi , prinsi si sanctionati.

De interes

Deputatul PNL de Teleorman, Costel Barbu votează bugetul pe 2021 în forma...

Deputatul PNL de Teleorman, Costel Barbu votează bugetul pe 2021 în forma transmisă de Guvernul Florin Cîțu. Potrivit teleormăneanului,...

Angajații de la Donau Chem își vor primi salariile restante

Am promis salariaților de la combinatul Donau Chem, societate intrată în insolvență, că vom rezolva problema privind neplata salariilor,...

Nereguli grave la spitalul Turnu Magurele: bolnavii dorm pe scanduri, spitalul cumpara...

Firma infiintata in 2017, fara angajati, abonata la vandut produse medicale la suprapret spitalului din Turnu Magurele. In 2019,...

Sapte amariti din Alexandria, care abia traiesc de pe o zi pe alta au fost ieri urmariti, fotografiati, filati ca la carte si apoi amendati baban de agentii ageri ai politiei locale din Alexandria.

Fiind campanie electorala, institutia Politiei Locale din Alexandria, subordonata Primariei, unde primarul a angajat fictiv o ruda doar ca sa beneficieze de salariu si norma de hrana destinata politistilor, si-a deschis subit o pagina de facebook, unde se lauda cu “capturile” facute.

Bine, nu are legatura cu campania electorala, este doar o coincidenta, stiut bine faptul ca politia locala nu are voie sa fie una politica. Doar mai intimideaza cetatenii caer semneaza pentru “fara penali in functii publice” or pe cei care vor sa plasese afise electorale care nu sunt cu PSD.

Dar trecem cu vederea, cat timp sunt ageri cu batranele din piata care vand patrunjel pe jos, langa tonete, fara a avea certificat de producator, cu baiatul amarat din Alexandria care vinde carti or cu alti infractori deosebit de periculosi.

Mai demult, publicatia Liber in Teleorman relata cum ca in miezul zilei, o reprezentantă de seamă a Poliției Locale Alexandria, care face de râs nu doar instituția în sine, ci și pe exponentele genului feminin, care au, de regulă, o comportare aparte, a avut o reacție vrednică de o mahala autentică.

”Doamna” în cauză s-a răstit la o bunică așezată pe marginea drumului către piață, cu câteva smocuri de verdeață în față, de parcă pusese mâna pe cel mai periculos infractor. ”Ți-am spus să dispari de aici! De ce ai mai venit? Să nu te mai văd cu astea întinse pe aici!”, urla ”femeia legii”, fără a ține cont măcar de faptul că doamna cu zarzavatul avea o vârstă respectabilă.

Umilă și cu frică de autorități, bătrâna a rostit doar un molcom ”am înțeles”, și-a strâns marfa și a plecat spre casă cu doar câțiva lei, atât cât a reușit să vândă din produsele sale, până la apariția poliției locale.

Celelalte vânzătoare din apropiere, care au reușit să obțină certificat de producător pentru a nu mai fi alungate din piață, au spus că aceasta este atitudinea zilnică a cadrelor polițienești de la Locală, purtare pe care o blamează atât din punct de vedere legal, cât, mai ales, moral.

Ele spun că, pentru o persoană vârstnică, e mai mare deranjul să se perinde pe la primărie, să obțină documente, în condițiile în care producția este infimă. Cât privește partea etică, este revoltător ca un om pus să ia atitudine în comunitate să fie lipsit total de bune maniere și să poarte o haină a statului care îi este, vizibil, incomodă.

Nu că am avea așteptări de la niște flăcăi reciclați din paznici în agenți de ordine, dar măcar pentru faptul că Poliţia Locală din Alexandria îi costă pe cetăţeni multe miliarde de lei anual am fi avut pretenția să se împiedice și de porcii țiganilor, nu doar de băbuțele amărâte din piață.

Alexandria
câțiva nori
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
74 %
1.3kmh
15 %
joi
15 °
vin
18 °
sâm
17 °
Dum
10 °
lun
4 °

Impact frontal pe centura Alexandriei. Sunt 3 victime, printre care un copil de 7 ani.

In urma cu cateva momente, desi este o ceata de o tai cu cutitul, pe V06F (varianta ocolitoare a Alexandriei), un sofer, deranjat ca...

Covid 19

Romania
788,048
Cazuri confirmate
Updated on February 25, 2021 1:08 am
36,913
Cazuri active
Updated on February 25, 2021 1:08 am
20,086
Decese
Updated on February 25, 2021 1:08 am

Alte articole