joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tactici Marsave: Singura femeie candidata la Primaria Alexandria, cotata cu cele mai multe sanse dupa Dragusin, postata pe site-uri de matrimoniale

Iata ca si in campania aceasta se intampla lucruri de culise extrem de urate.Singura femeie candidata la Primaria Alexandria, cotata cu cele mai multe sanse dupa Dragusin, postata pe site-uri de matrimoniale.

Acum doua zile, oameni „de bine” au inceput sa instituie panica printre comerciantii de pe zona „Lipscani”, spunand ca daca iese Vera Mitran primar, aceasta va darma tot centrul comercial pentru a construi parcari supraterane si subterane.

Carevasazica, au fost amenintati cu dezvoltarea orasului.

Insa, contactata de reporterii nostri, principala contracandidata a lui Dragusin, ne-a declarat:

„Nici vorba de asa ceva! Am in plan realizarea de parcari in Alexandria, unele serioase, nu tras doua dungi de vopsea si institutit taxa de 2 ron pe ora, dar in niciun caz prin desfiintarea unor zone comerciale si nici lasarea unor oameni fara locuri de munca.

Dimpotriva, planul meu este sa pastrez toate locurile de munca actuala si sa fac altele noi, tot ce nu a reusit primarul in toate cele 3 mandate ale sale.

Mai mult, zvonul acesta complet mincinos este lansat tocmai pentru ca , cu o zi in urma, am fost printre comerciantii de pe zona Lipscani si m-am bucurat de sustinerea lor. Oamenii ma simt ca sunt sincera si apropiata de ei, ca doresc dezvoltarea orasului, iar asta il irita pe actualul edil sef.”

Atacurile insa nu s-au oprit aici.

Prima femeie candidat la scaunul de primar al Alexandriei este constant atacata in maniere marsave, ultima culminand cu postarea de anunturi pe site-uri de matrimoniale, unde anunturile care mai de care mai obscene sunt insotite de numarul personal de telefon al acesteia.

„Am depus plangere penala la politie, efectiv trei zile am fost sunata incontinuu, sute de apeluri de la barbati la orice ora din zi si din noapte. Am fost trezita din somn, iar limbajul utilizat de unii care ma sunau este greu de reprodus.

Am fost socata si nici n-am stiut despre ce este vorba, pana unul dintre cei care ma sunau s-a „indurat” de mine si mi-a spus de unde are numarul de telefon. Omul era convins ca suna la o dama de companie care isi ofera serviciile contracost. A fost o experienta foarte neplacuta”

Terorizata efectiv de sute de apeluri telefonice, menite nu doar sa o sperie si injoseasca ca femeie, ci sa-i si ocupe timp pentru a nu mai putea sa isi prezinte proiectele pentru Alexandria, Vera Mitran a spus ca e cu atat mai decisa sa arate ca in Alexandria #SePoate ca o femeie care nu a avut pana acum legatura cu politica, sa fie primar.

topul săptămânii