7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Poliția Locală în slujba grupurilor de interese patronate de conducerea primăriei Alexandria.

Chestionati cu privire la o constructie ilegala din fond forestier de pe raza municipiului Alexandria, realizata de un afacerist prieten la catarama cu primarul aflat la al patrulea mandat, doi politisti locali, precum si seful politiei locale din oras, spun ca nu cunosc aspecte, ca nu stiu, nu au vazut nimic.

Asta dupa ce au asteptat ca constructia sa fie darmata, insa ei nu vad nici macar fundatia, care a ramas. Iar ei au scris negru pe alb ca nu pot verifica autorizatiile de constructie sau demolare, intrucat la momentul la care au facut controlul nu au gasit nimic.

Acestia sunt de o penibilitate absoluta, si dovedesc in ca o data ca Politia Locala din Alexandria a devenit o istituție care NU se mai află în slujba cetățenilor, ci mai degrabă în slujba grupurilor de interese patronate de conducerea primăriei Alexandria, si nu se sfiesc sa minta, negru pe alb, in documente oficiale.

Seful politiei locale care semneaza aberatia de document se numeste Florinel Dumitrascu, un fost taximetrist, si a fost surprins in Alexandria in timp ce scuipa coji de seminte, in slapi fiind, asta dupa ce si-a parcat limuzina intr-un loc interzis, dupa semnul cu OPRIREA INTERZISA.

Dar doar nu se astepta nimeni ca subalternii sa il amendeze, cat timp fix in acelasi loc functioneaza de peste un an de zile o statie ilegala de autobuz, cu complicitatea clara a politiei locale, care amendeaza orice masina parcheaza acolo, cu exceptia celor ale respectivei firme de transport , pentru a face loc autobuzelor in statia ilicita chiar din buricul Alexandriei.

Asa ca aceasta institutie dovedeste inca o data ca este pentru unii muma, pentru altii ciuma, mai ales in ceea ce priveste culoarea politica.

Daca afaceristi care sponsorizeaza alt partid decat PSD ridica macar un banner sau pun un panou pe centrul pietonal, in fata propriului magazin, imediat vine interventia rapida a politiei locale sa amendeze drastic respectivii pentru ca nu au „autorizatie de constructie”- din punct de vedere legal este necesara autorizatie inclusiv pentru panourile pe care le pui dimineata cand deschizi magazinul si seara le iei, insa daca ridici ditamai casa, cu fundatia aferenta, pe fondul forestier al parcului Vedea, politistii locali devin brusc orbi, nu vad, nu stiu nimic, cu conditia ca proprietarul sa sponsorizeze PSD.

Consilierul local Gabriel Bulumac adauga:

„Direcția Poliția Locală, deși ar trebui să fie un serviciu public aflat în slujba cetățenilor, a devenit o istituție care NU se mai află în slujba cetățenilor, ci mai degrabă în slujba grupurilor de interese patronate de conducerea primăriei Alexandria.

Cer demisia directorului Direcției Poliția Locală, Florinel Dumitrescu, un director incapabil, care închide ochii la încălcarea Legii, deși este plătit din banii comunității să o apere.

Mai degrabă el stă de pază să nu fie deranjați apropiații grupării ce conduce primăria de atâta amar de vreme.Am întrebat printr-un email dacă Direcția Poliția Locală a verificat existența autorizației de demolare pentru imobilul “Casuta din Povesti“ din parcul Pădurea Vedea.

După 27 de zile am primit și răspunsul, iar acesta este demn de cascadorii râsului!

Direcția Poliția Locală Alexandria este o instituție JALNICĂ. Ei amendează doar cetățenii neajutorați, în timp ce orașul este năpădit de gunoaie și infracțiuni. Trist!”

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE