miercuri, mai 1, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Polițiștii – Moș Crăciun pentru centrele D.G.A.S.P.C. Teleorman

“Înarmați” cu daruri, polițiștii din județ au mers, joi, la mai multe centre ale DGASPC Teleorman, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor pentru care sărbătorile nu înseamnă nici familie și nici acasă. Micuții s-au arătat încântați atât de prezența celor pe care îi văd eroi, cât mai ales de darurile primite, iar atmosfera de sărbătoare a cuprins centrele în care copiii nimănui își petrec cea mai mare parte a timpului.

„Ați putea spune că nu se face primăvară cu o floare sau cu un zâmbet de copil. Dar zâmbetul unui copil nemângâiat valorează cât toate primăverile din lume!

Deși nu duc lipsă de hrană, haine sau adăpost, le poți citi cu ușurință pe chip tristețea de a nu face parte din familia care le-a dat viață sau dintr-o alta care i-ar putea iubi pentru ceea ce sunt. Cu adevărat.

Nu suntem acolo de câte ori și-ar dori ca cineva să îi asculte sau să încerce să îi înțeleagă. Venim de cele mai multe ori doar în prag de sărbători, fără să ne gândim că, de fapt, i-am putea întrista…

Cu toate astea, bucuria revederii este mare de ambele părți! Oricât de puternic ai fi, un zâmbet cald și o îmbrățișare de copil te pot topi. Bucuria lor e bucuria tuturor!

Vizitați-i nu doar de sărbători!

Să fie ascultați, ajutați, îmbrățișați, valorizați, iubiți! Acestea sunt darurile pe care le așteaptă în fiecare zi.

Haideți să le fim Moș Crăciun în cât mai multe zile din an!”, a transmis IPJ Teleorman.

topul săptămânii