marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Premierul Nicolae Ciucă, întâlnire cu parlamentarii PNL Teleorman, privind dezvoltarea judeţului

La solicitarea parlamentarilor PNL Teleorman, deputat Maria Stoian, senator Eugen Pîrvulescu și deputat Ică Florică Calotă, a avut loc o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, președinte al Partidului Național Liberal.

Au fost dezbătute mai multe subiecte ce vizează județul Teleorman, în special  finanțarea proiectelor derulate de unitățile administrativ teritoriale și necesitatea alocării fondurilor necesare investițiilor aflate în derulare.

Totodată, parlamentarii liberali au obținut promisiunea fermă că procedurile legale (licitația în vederea  proiectării și execuției)  pentru drumul expres Alexandria-București vor fi demarate anul viitor.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a fost informat cu privire la unele întârzieri în finanțarea și semnarea unor proiecte derulate de administrațiile publice  locale prin PNRR și Anghel Saligny și au primit asigurări că va rezolva această problemă în cel mai scurt timp.


Un alt subiect adus în discuție a fost necesitatea urgentării investițiilor în infrastructura de distribuție a gazelor naturale în Teleorman.

Premierul Nicolae Ciucă i-a asigurat pe cei trei parlamentari liberali că în cel mai scurt timp vor fi demarate procedurile legale, astfel încât, în cursul anului 2023, aceste proiecte, ce vor fi derulate prin Anghel Saligny, să primească finanțare.


O problemă reală cu care se confruntă în acest moment mai multe unități administrativ teritoriale din județul nostru este stadiul intârziat al proiectului european demarat de S.C. Apa Serv, prin care primăriile ar fi beneficiat de fonduri UE pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, proiect la un pas de a fi pierdut de această societate, din cauza nerespectării etapelor legale care ar fi trebuit parcurse până acum și care ar fi adus beneficii considerabile cetățenilor.

În final, cei trei parlamentari ai PNL Teleorman l-au informat pe președintele Partidului Național Liberal despre situația politică din Teleorman si despre faptul că filiala județeană și-a mărit echipa cu singurul primar USR, Marius Stanciu, ales în 2020 pentru a conduce comuna Drăgănești de Vede.

Cu această ocazie, premierul Nicolae Ciucă a răspuns invitației lansate de cei trei demnitari și i-a asigurat că în primul trimestru al anului viitor se va deplasa în Teleorman, unde vor fi organizate întâlniri cu membrii Biroului Politic Județean și primarii liberali.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii